voice romania
CEL MAI AVANTAJOS SERVICIU DE TELEFONIE VOIP
nettissimo acasa domenii web gazduire web design web anunturi resurse web promovare
acasa
conectare
testare
tarifare
program
interfata
contact
comanda
intrebari
forum
companie

 

ANUNTURI GRATUITE

 

DOMENII SI GAZDUIRE NETTISSIMO

COntact
Live sau prin email >>
INTREBARI FRECVENTE
plata cum vorbesc? pret si tarife
important    
PLATA

inapoi

CUM SI CAND PRIMESC PINUL?

In functie de optiunea Dvs., pinul il primiti prin email (la adresa de email de la care ati facut comanda) si / sau prin sms la un umar de mobil indicat de Dvs.
Pinul il primiti la orele 19.00 din ziua intrarii banilor in contul nostru. De exemplu, pentru o plata efectuata la un ghiseu (casierie) Raiffeisen, il primiti la orele 19 ale aceleiasi zile lucratoare.

inapoi

PRIMESC FACTURA FISCALA?

Categoric. Factura fiscala se va trimite prin posta recomandata la adresa mentioanta in comanda, sau la alta adresa precizata de Dvs., in maximum 3 zile de la intrarea banilor in contul nostru.

inapoi

CUM PLATESC si unde?

Puteti plati la orice ghiseu Raiffeisen in toata tara, in contul Nettissimo. Marele avantaj este ca in acest caz banii intra (aproape) instantaneu in contul nostru. Lista agentii
Puteti de asemena plati prin ordin de plata din orice cont bancar, deschis la orice banca (fie cont personal sau de firma): Consultati-va cu ofiterul Dvs. de cont.
Mai puteti plati cu mandat postal de la orice oficiu postal de pe teritoriul romanec.
In cazul acestor ultime 2 modalitati transferul dureaza in medie circa 3 zile lucratorare.

inapoi

CONVORBIRI

inapoi

CE E AIA PC TO PHONE?

PC to PHone inseamna sa suni pe un numar de telefon de pe un calculator conectat la Internet. Este de departe cel mai avantajos serviciu si are o calitate deosebita.

inapoi

DE CE NU VOICE CHAT ?

In primul rand calitatea: serviciul PC to Phone oferit de Nettissimo este de departe superior oricarui dservciu de voice chat free.

In plus persoana de la capatul celalat se poate sa nu aiba o conexiune Internet.

O simpla line telefonica, chiar si o cabina publica e de ajuns.

cum VORBESC? Interfata web
Cel mai simplu si eficient: plug-in-ul instalat pe Voice Romania, direct din navigator. La prima rulare trebuie sa acordati permisiunile de instalare. (ATENTIE: IN FUNCTIE DE CONEXIUNEA INTERNET INSTALAREA POATE DURA PANA LA 5 MINUTE). Plugin-ul va permite sa vorbiti direct din navigatorul Dvs de web. Introduceti numarul de cont (account number) si pin-ul de la noi. Scrieti numarul de telefon: prefix tara + prefix oras + numar. Apasati pe . Gata! Ca sa inchideti apasati inca o data pe . Intefata va permite sa ajustati volumul sonor si al microfonului. Nu trebuie sa interveniti insa in general in aceste setari, ele sunt automate. Le puteti ajusta din controalele Windows.

 

cum vORBESC? programul Myvoiz

Ca alternativa puteti folosi programul MyVoiz de la Mediaring pe calculatorul Dvs. Descarcati programul MyVoiz de la Mediaring pe calculatorul Dvs. La prima utilizare programul afiseaza o caseta de dialog care va cere sa cumparati un pin. Bifati optiunea "Do not display this message again" si apasati pe "close". Apare apoi programul. Apasat pe "ACC/Pin".. Introduceti numarul de cont si pinul obtinute de la noi. Sunteti gata sa sunati. Formati prefixul tarii (fara 00 la inceput), prefixul local (fara 0 sau alta cifra locala la inceput) si numarul de telefon. Apasati pe . Gata! Ca sa inchideti, apasati inca o data pe . Programul va permite sa ajustati volumul sonor si al microfonului. Nu trebuie sa interveniti insa in general in aceste setari, ele sunt automate. Le puteti ajusta din controalele Windows.

 

Formarea numarului
Formarea numarului:
 • prefixul tarii (FARA 00 in fata) . Toate prefixele aici.
 • prefixul localitatii-. Se afla in general pentru localitatile mari in lista de tarife)
 • numarul de telefon

Exemple:

 • Franta, Paris: 331+numar
 • Spania, Madrid: 3491+numar
 • Statele Unite, New York: 1718+numar

 

De ce anume am nevoie ca sa pot da telefoane?

Va trebuie urmatorele:

 • un calcualtor cu un procesor de minimum 233 Mhz
 • o conexiune Internet standard, adica prin dial-up (linie telefonica) sau superioara. In momentul convorbirii trebuie sa fiti conectati la Internet.
 • viteza de conectare de minimum 33.6 kb/s
 • placa audio duplex pe calculatorul Dvs.
 • boxe/casti
 • microfon
Asta e tot!

 

Despre tarifare si valabilitatea pinului
 • tarifarea se face la minut de convorbire
 • Pretul unui minut este afisat in lista de tarife.
 • Mai platiti in plus pretul conexiunii de internet la Compania Dvs .(abonamentul Internet) si la Romtelecom (0,9 centi/min sau 0,3 centi/min in functie de ora).
 • NU PLATITI NICI UN FEL DE TARIFE TELEFONICE SUPLIMENTARE.
 • Aveti posibilitatea sa consultati in permanenta jurnalul convorbirilor. Un exemplu de jurnal
 • Pinul are o valabilitate de 6 luni de la activare. Vorbiti pana ajungeti la 0 $ la credit si apoi cumparati un altul.
 • Valoarea unui pin este de 10 $.
 • Costul unui pin este afisat la pagina respectiva.

inapoi

 

IMPORTANT DE STIUT
 • Semnalul sonor are o intarziere standard de 2 secunde intre vorbitori. In functie de calitatea conexiunii aceasta poate fi mai mare. Este important sa comunicati acest lucru persoanei cu care stati de vorba.
 • Programul de conectare MyVoiz poate sa suporte un firewall de tip SOCKS 5. Daca firewall-ul Dvs. are nevoie de nume de utilizator si parola, contactati administratorul retelei. Programul de conectare nu suporta alte tipuri de firewall (de exemplu http).
 • Pentru conexiunile de internet deficitare, semnalul are reverberatii si intreruperi. Conexiunile standard de Internet (PCNet, Arexim, TotalNet, RDSLInk, etc.) functioneaza bine. Xnet functioneaza bine mai ales in afara orelor de varf.

inapoi

 

acasa contact info companie conectare testare comanda ajutor